Lactobacillus rhamnosus, laktoza jednowodna,
laktoferyna, likopen, Lactobacillus reuteri, Lactobacillus gasseri, sole magnezowe kwasów tłuszczowych (substancja glazurująca).
Składniki kapsułki: żelatyna, dwutlenek tytanu (barwnik).
Produkt zawiera mleko i produkty pochodne (łącznie z laktozą.
Zawartość w 1 kapsułce- Lactobacillus rhamnosus- 2,5 mld komórek* (2,5 x 109 CFU)
- Lactobacillus reuteri- 2,5 mld komórek* (2,5 x 109 CFU)
- Lactobacillus gasseri- 1,0 mld komórek* (1,0 x 109 CFU)
- Laktoferyna- 25 mg*
- Likopen- 25 mg*
CFU - z ang. Colony Forming Unit - jednostka tworząca kolonie (pojedyncza komórka)
*zalecane dzienne spożycie nie zostało ustalone